martes, 12 de marzo de 2013

Arrautza "frijituak"



Oraingoan gure "laborategian" arrautza frijituak egin ditugu zartagirik erabili gabe. Platerean 96ºko alkohola bota dugu. Ondoren arrautza eta amaitzeko berriro ere alkohola gainetik... Denbora pixkat pasatakoan hortxe gure arrautza! Gastronomia lehiaketakoen pare!

Hori bai, bazpare ez probatu... jejeje




12 comentarios:

  1. Anónimo3/18/2013

    Oso lan polita izan da ion

    ResponderEliminar
  2. Anónimo3/18/2013

    Ummmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arrautz pozoitxua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Anónimo3/19/2013

    Alkolaren usaina du. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urrengoan ez dena pozoitxua Jon.


    Antton.

    ResponderEliminar
  4. Anónimo5/22/2013

    rtfjkfjtjjfnrfjfnfn hrgmnf fg gf jgfnv g fcjvnf g c fgnnc f ngc vcg vhfhhdfdhdjdfhdhataegxbsb er xcbnebd fcbnvfhgrhgfnhrhrghrhtrfhfhrhtdb f thbrg fuhtrgjhhhrherthrhthrhfhghrhgftb fn bfnt ftrjhtr

    ResponderEliminar
  5. Anónimo5/27/2013

    Mirenek ez du jarri

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anónimo5/27/2013

      Miren badakigu zuk idatzi duzula

      Eliminar
  6. Anónimo5/27/2013

    yon ez da orrela idazten:ion ezta jon

    ResponderEliminar
  7. Anónimo5/27/2013

    Mirenek ez du idatzi nik idatzi dut

    ResponderEliminar