Oraingoan gure "laborategian" arrautza frijituak egin ditugu zartagirik erabili gabe. Platerean 96ºko alkohola bota dugu. Ondoren arrautza eta amaitzeko berriro ere alkohola gainetik... Denbora pixkat pasatakoan hortxe gure arrautza! Gastronomia lehiaketakoen pare!
Hori bai, bazpare ez probatu... jejeje
Oso lan polita izan da ion
ResponderEliminarja-ja
EliminarUmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arrautz pozoitxua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponderEliminarAlkolaren usaina du. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urrengoan ez dena pozoitxua Jon.
ResponderEliminarAntton.
rtfjkfjtjjfnrfjfnfn hrgmnf fg gf jgfnv g fcjvnf g c fgnnc f ngc vcg vhfhhdfdhdjdfhdhataegxbsb er xcbnebd fcbnvfhgrhgfnhrhrghrhtrfhfhrhtdb f thbrg fuhtrgjhhhrherthrhthrhfhghrhgftb fn bfnt ftrjhtr
ResponderEliminarHori ez da jartzen
Eliminaregia da miren
Eliminaregia da
EliminarMirenek ez du jarri
ResponderEliminarMiren badakigu zuk idatzi duzula
Eliminaryon ez da orrela idazten:ion ezta jon
ResponderEliminarMirenek ez du idatzi nik idatzi dut
ResponderEliminar